Arhetipovi esencijalnih ulja – prvi dio

Najintrigantniji i najzanimljiviji je rad s arhetipovima. Privlači nevjerojatnim magnetizmom. Rad s njima ima velikog smisla u terapeutskoj komunikaciji s klijentom, analizi psiholoških sadržaja, otvaranju uma, podizanju svijesti, istraživanju osobnih potencijala, otkrivanju istine o sebi, energiziranju i motivaciji.

Njihove su energije u našim psihama stvarne i dijeluju na naše živote, bili mi toga svijesni ili ne, stoga ih je dobro poznavati kako bismo ih svijesno mogli koristiti.Djeluju poput učitelja, odgajatelja, terapeuta, isvjelitelja, trenera, mentora. Sustav uvjerenja i vjerovanja potiče ih na djelovanje i manifestaciju s ugodnim ili neugodnim predznakom, ovisno o stavu koji imamo. Njihovo djelovanje je, prije svega, razvojno, a često iscjeljujuće.

Priručnik za primjenu aromaterapije

Priručnik za primjenu aromaterapije je knjiga koja svakoga može uvesti u svijet mirisa i praktične primjene aromaterapije.

Znanje i iskustvo autorice prepoznaje se u jednostavnosti i razumljivosti podataka, te primjeni esencijalnih ulja u svakodnevnom životu.

Put u svijet mirisa, očuvanju zdravlja, prepoznavanju unutarnjih potencijala, stvaranje ravnoteže tijela i duha može započeti sada ovim priručnikom.

Knjiga je dostupna u elektroničkom obliku - PDF