AromaFace

Emocionalna refleksoterapija lica

Peta knjiga renomirane i inovativne autorice iz područja aromaterapije Zrinke Jezdić, donosi nove spoznaje o mirisima esencijalnih ulja i načinima njihove primjene. Autentičnost i iskustvo autorice je integrirano s velikim znanjem iz područja primijenjenih zdravstvenih znanosti i poznavanja ljudskih potreba. Ova knjiga spada među prve knjige iz ovog područja te postavlja temelje za nova znanstvena istraživanja i daljnji razvoj integrativne aromaterapije.

AromaFace – emocionalna refleksoterapija lica je tehnika bazirana na neuroznanosti mirisa, kemizmu esencijalnih ulja, psihofiziologiji organizma, energetskim zonama i fenomenološkom iskustvu samog klijenta. Operativna je i učinkovita tehnika integrativne aromaterapije koja koristi puni potencijal esencijalnih ulja. Knjiga uspješno povezuje znanstvene činjenice, iskustvo i duhovna znanja tradicionalnih načina iscjeljivanja, pa tehnika AromaFace bitno može unaprijediti rad raznih terapijskih, kozmetičkih i humanih zanimanja.

Arhetipovi esencijalnih ulja - Drugi dio

Uvod u integrativnu aromaterpiju

Vodić za konstelacijski rad s arhetipovima esencijalnih ulja

Očekivani nastavak na prvu knjigu „Arhetipovi esencijalnih ulja – veliki praktični vodič“ (2019), koji donosi novih 22 arhetipova, rijetkih i mističnih ulja koja su već tisućljećima sastavni dio ljudskog života i tihi pratioci na duhovnom putu. Nova esencijalna ulja imaju veliku terapeutsku vrijednost u kliničkoj i praktičnoj primjeni, a čijim djelovanjem su i znanstvenici iznenađeni (npr. slatki pelin, nard, copaiba, opoponax, ljubičica…) pa ih smatraju novim prirodnim izvorima spojeva koji će sigurno utjecati na očuvanje zdravlja i snažnu podršku u liječenju brojnih tegoba. Knjiga donosi nove metode primjene punog potencijala esencijalnih ulja, vješto kombinirajući spoznaje i iskustvo fenomenoloških terapija, neuroznanosti i energetskog potencijala (frekvencija) pa prvi puta esencijalna ulja kroz integrativnu aromaterapiju postaju ozbiljan dio kvantne medicine. Sinergija i integracija znanosti, iskustva i duhovnosti, predstavljena je na jednostavan i fascinantan način koji uvelike može unaprijediti čovjeka kao duhovno biće i duboko ga usidriti u prirodi i božanskim zakonima.

Kartice za psihološko energetski rad

 

Prema knjizi "Arhetipovi esencijalnih ulja"

 

Autorica Zrinka Jezdić spojila je arhetipove esencijalnih ulja iz obje knjige u 109 kartica za edukativni, razvojni i terapeutski rad s njihovim energijama, simbolikom i pozitivnim životnim namjerama. Kartice su prije svega poučne i jednostavne, oslikane umjetničkom rukom Jelene Bubenik koja je uspjela prikazati ljepotu i autentičnost svake biljke. Nosioci arhetipa su biljke, moćni i tihi čuvari svih oblika života, a arhetip je slika i simbol njenog najvišeg potencijala kroz koji možemo otkrivati dijelove sebe i razvijati svoj duhovni svijet. Energetska matrica predstavlja duhovnu strukturu esencijalnog ulja koje je samo po sebi duša biljke, a ona nosi čiste i direktne informacije za postizanje naše najviše svrhe i svijesti.

Arhetipovi esencijalnih ulja – prvi dio

Najintrigantniji i najzanimljiviji je rad s arhetipovima. Privlači nevjerojatnim magnetizmom. Rad s njima ima velikog smisla u terapeutskoj komunikaciji s klijentom, analizi psiholoških sadržaja, otvaranju uma, podizanju svijesti, istraživanju osobnih potencijala, otkrivanju istine o sebi, energiziranju i motivaciji.

Njihove su energije u našim psihama stvarne i dijeluju na naše živote, bili mi toga svijesni ili ne, stoga ih je dobro poznavati kako bismo ih svijesno mogli koristiti.Djeluju poput učitelja, odgajatelja, terapeuta, isvjelitelja, trenera, mentora. Sustav uvjerenja i vjerovanja potiče ih na djelovanje i manifestaciju s ugodnim ili neugodnim predznakom, ovisno o stavu koji imamo. Njihovo djelovanje je, prije svega, razvojno, a često iscjeljujuće.

Priručnik za primjenu aromaterapije

Priručnik za primjenu aromaterapije je knjiga koja svakoga može uvesti u svijet mirisa i praktične primjene aromaterapije.

Znanje i iskustvo autorice prepoznaje se u jednostavnosti i razumljivosti podataka, te primjeni esencijalnih ulja u svakodnevnom životu.

Put u svijet mirisa, očuvanju zdravlja, prepoznavanju unutarnjih potencijala, stvaranje ravnoteže tijela i duha može započeti sada ovim priručnikom.

Knjiga je dostupna u elektroničkom obliku - PDF