Zrinka Jezdić

Osnivačica i predsjednica AromaVita instituta
Voditeljica istraživanja i razvoja primjene esencijalnih ulja
Voditeljica integrativne aromaterapije
Voditeljica programa Aroma face


Zrinka Jezdić je mag.med.tech., clin. aromath. Diplomirala je na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu gdje je specijalizirala psihijatrijske zdravstvene tehnike za provođenje unapređenja mentalnog zdravlja kod pojedinaca i u zajednici. Stručni je suradnik na Zdravstvenom veleučilistu Zagreb iz kliničke primjene aromaterapije u palijativnoj skrbi. Aromaterapiju je diplomirala (2000. g,) na Shirley Price International College of Aromatherapy, a poslijediplomski studij iz kliničke aromaterapije na PP Academy i Institute of Aaromatic Medicine (2011). Punopravni je član IFPA-e (MIFPA). Pohađala je edukacije iz Gestalt psihoterapije, obiteljskih i sistemskih konstelacije, te godinama istražuje C.G. Junga i arhetipove.

Sindy Slipac

Potpredsjednica AromaVita instituta
Koordinatorica edukacijskih i studijskih programa
Voditeljica terapeutskog programa Aroma leptir


Sindy Slipac je clin.aromath. i članica istraživačkog tima AromaVita instituta za aromaterapiju.

Program edukacije za aromaterapeuta završila je u AromaVita Učilištu za aromaterapiju, a program edukacije za kliničkog aromaterapeuta završila je u AromaVita institutu za aromaterapiju. Godinama se bavi primjenom esencijalnih ulja kroz aromaterapeutske tretmane te je završila dodatne edukacije iz tog područja (Indijska masaža glave, Refleksoterapija, Body work, Aromaface) u Aromavita Učilištu za Aromaterapiju Trenutno je na studiju integrativne aromaterapije.

Piše za časopis Essentia a kao stručna suradnica sudjeluje u organizaciji, promociji i distribuciji istog.

Jelena Bubenik

Profesionalna članica AromaVita instituta
Koordinatorica društvenih mreža
Voditeljica programa Aroma odgoj


Jelena Bubenik je aromaterapeut i waldorfski pedagog. Predsjednica udruge Mirta - centra za aromaodgoj koji provodi istraživanja, savjetovanja i edukacije iz primjene i utjecaja mirisa na odgoj djeteta i aktivna članica Aromavita instituta za aromaterapiju. Osnivačica i ravnateljica Dječjeg vrtića Pikulica koji provodi waldorfski program Usavršavala se na specijalističkim edukacijama iz područja pedagogije na „Institutu za waldorfsku pedagogiju“, „Eos centru za doživljajnu i relacijsku pedagogiju“ te „Stručno-razvojnom centru za poticanje cjelovitog razvoja djeteta kroz područje likovnosti“ Trenutno se usavršava na Studiju za integrativnog aromaterapeuta u AromaVita – institutu za aromaterapiju.

Ljljana Plavac

Profesionalna članica AromaVita instituta
Voditeljica Registra aromaterapeuta i članova AromaVita instituta
Voditeljica programa Aroma biblioterapija


Ljiljana Plavac je aromath.spec., godinama se bavi esencijalnim uljima i njihovom primjenom. Završila je brojne edukacije iz tog područja (Indijska masaža glave, Refleksoterapija, Body work, Limfna drenaža) u Aromavita Učilištu za Aromaterapiju, te usavršavanjem postaje aromaterapeut specijalist u Aromavita - Institutu za aromaterapiju. Jedanaest godina bavi se aromaterapijom i iza sebe ima veliko iskustvo u radu s klijentima.

Svoj terapeutski rad unapređuje pohađajući radionice integrativnog osobnog razvoja a kroz rad i iskustvo s klijentima, te njeno osobno otkriva da to može pretočiti u riječi pa tako piše poeziju, prozu i kratke priče. Na taj način izražava svoje najdublje emocije i spoznaje.

Aktivni član je udruge za promicanje kulture pod nazivom Kultura snova, gdje je objavila 10 svojih pjesama u zajedničkoj zbirci poezije 10 autora „Moji snovi ispisani stihovima“. Izdala je samostalnu knjigu kratkih priča "Nedovršene priče" i samostalnu zbirku poezije pod nazivom "U inkubatoru su moje misli". Dio njenih radova vezan je uz terapeutski dio, tako da je u izradi i edukativni materijal koji će olakšati čovjeku njegov osobni razvoj.

Također piše i za časopis Essentia, prvi časopis o integrativnoj aromaterapiji u Hrvatskoj, gdje ima svoju kolumnu u kojoj na iskren i duhovit način opisuje svoja osobna iskustva. Predanost i posvećenost terapeutskom radu nastavlja studijem Integrativne aromaterapije kroz koji uči korištenje punog potencijala esencijalnih ulja u svrhu osobnog i razvojnog tretmana osobe.